Disclaimer
 
Deze disclaimer is van toepassing op www.von-getevallei.be. Deze website is in het bezit van, en wordt beheerd door de eigenaar van werkhonden kennel Von Getevallei. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 
De beheerder spant er zich voor in de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
 
De beheerder is niet aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirect schade die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid deze site te kunnen raadplegen.
 
De informatie, producten en diensten die deze website bevat of waarnaar verwezen wordt, kunnen zonder kennisgeving veranderen of bijgewerkt worden. De beheerder is niet aansprakelijk voor de gevolgen van veranderingen.
 
Het is toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder een koppeling aan te brengen tussen uw site en de website van Von Getevallei. Wij aanvaarden echter geen verantwoordelijkheid voor de inhoud en het privacybeleid van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderzijds wordt verwezen.
 
De beheerder behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan de uitgever de toegang tot de webpagina monitoren.