Op deze pagina kan je overzicht vinden van mijn honden die ik in het verleden heb gefokt. Uiteraard heb ik ze verkocht aan mensen die een hart hebben voor een Duitse Herder. Verscheidene honden die ik gefokt heb, zijn in de hondensport terechtgekomen. En de andere zijn lieve, aanhankelijke huishonden geworden.

Hieronder kan je dan ook al een kort overzicht vinden van de reacties en resultaten die ik gekregen heb over hun hond.

Als je jouw Von-Getevallei hond hier ook wil tussenzien, laat me dan iets weten via email.

 

Gina Von-Getevallei

Gina is verkocht in 2008 via connecties van Peter Verachtert. Gina was toen iets ouder dan 1 jaar. Gina woont nu bij Victor del Fierro Gonzales in Chili. Gina heeft HD-A en ED O-positief. Met zijn eerste SCH-III wedstrijd, werd Gina al onmiddellijk geselecteerd om deel te nemen aan het WK WUSV in Spanje 2010. Op dit WK behaalde ze A-75, B-75 en C-83. Dit is niet slecht voor zo een jonge hond.

Hieronder vind je een link naar mooie wedstrijdbeelden van Gina:

Gina en pakwerk

 

Freddie Von Getevallei

Freddie is als pup verkocht in 2006. En toen was al duidelijk dat er veel karakter inzat. Freddie is een zeer sterke hond, en na een paar omwegen is Freddie terechtgekomen bij Ralph Sweebroek in Nederland. Freddie nam deel aan het WK FCI 2010 in Finland. Hier behaalde Freddie een score van A-95, B-82 en C-93. De mindere punten van gehoorzaamheid waren te wijten aan een misverstand bij het vooruit zenden van de hond. Dit kostte 10 punten. Dit wetende behaalde Freddie dus een goed resultaat in Finland.

Hieronder volgen enkele filmpjes van het WK 2010 in Finland:

Freddie en gehoorzaamheid

Freddie en pakwerk

 

Fargo Von-Getevallei

Fargo woont in Zuid-Afrika. Hij is er als pup naartoe gereisd om daar zijn nieuwe baas te vinden. Hij stelt het er zeer goed en behaalde reeds zijn BH en SchH I.

 

Febe Von Getevallei

Febe ging naar de Verenigde Staten, Alaska toen ze ongeveer anderhalf jaar oud was. En nu zit ze in de kennel vom Alyeska om mee te kweken. Ze heeft er al een eerste nest geworpen.