Welkom op de website van Werkhonden Kennel Von Getevallei.

Ongeveer vijfentwintig jaar geleden heb ik mijn eerste Duitse Herder aangekocht, Fiona Von Muikenshof.

Von Muikenshof was toen een van de bekendste kennels in België voor de africhting en tentoonstelling. Ik had al snel de microbe te pakken van de tentoonstelling wat dan weer snel overging naar africhting, toen IPO genoemd, nu SchH of GHP.
 
Fiona Von Muikenshof, een teef, was in beide disciplines behoorlijk goed, wat er toe leidde dat er gevraagd werd om met haar een nestje te kweken. Na het eerste nest heb ik met Fiona Von Muikenshof IPO III en UV-proef behaald, en haar laten aankeuren, KKL II, levenslang.
 
In 1988 is de kennelnaam Von Getevallei aangevraagd, met Fiona als eerste bewoonster.
Zo heb ik al die jaren van moeder op dochter verder gekweekt, met reuen van andere bloedlijnen en uit de africhting.

In de afgelopen jaren is er al één nakomeling van de Von Getevallei kennel geselecteerd geweest voor het WK FCI, toentertijd IPO-program genoemd. Dit was gerealiseerd door Gustaf Declerck uit Destelbergen met Nick Von Getevallei.

2010 was een succesjaar voor de Von Getevallei kennel. Er waren twee WK deelnames. Deze waren Ralph Sweebroek met Freddie Von Getevallei op hete WK FCI en Victor del Fierro Gonzales met Gina Von Getevallei op het WK WUSV. Meer info over hun prestaties kan gevonden worden bij Gelukkige eigenaars. Ik ben zeer trots op deze selecties, en daarom ook een dikke proficiat aan Ralph en Victor met respectievelijk Freddie en Gina.

 
Maurice Donders